HELIOSHUSE

HELIOSHUSE er en arkitekt- og rådgivningsvirksomhed.

HELIOSHUSE sætter sig ind i jeres behov, og får omsat jeres ønsker til byggeprojektet i økonomi, tegninger, udnyttelse af omgivelserne, jordbundsforhold, valg og inspiration til materialer – med andre ord: HELIOSHUSE er med hele vejen fra byggeansøgning til overlevering af nøglerne til jeres hus. I får samme færdige pakke som hos en hvilket som helst andet typehusfirma. 

Et drømmehus ligner sjældent alle de andre på vejen. Hos HELIOSHUSE laver vi specielle boliger – vi vejleder, tegner og projekterer, og planlægges byggeriet med det bedste håndværkere i branchen. På den måde laver vi specielle huse, af høj kvalitet og som stadig kan konkurrere på prisen.

MEDARBEJDERE

SALG

John Lund
John Lund Salg / Direktør
+ 45 40 47 21 43
jl@helioshuse.dk
Kim Schandorff
Kim Schandorff Salg
+ 45 40 21 76 98
kcs@helioshuse.dk
Aki Tsarenski
Aki Tsarenski Tegnestue
+ 45 29 28 68 11
at@helioshuse.dk
Henrik Sørensen
Henrik Sørensen Tegnestue
+ 45 30 12 92 56
hs@helioshuse.dk

TEGNESTUE

BYGGESTYRING

Martin Christiansen
Martin Christiansen Byggestyring
+ 45 29 89 87 12
msc@helioshuse.dk
Martin Suurballe
Martin Suurballe Byggestyring
+ 45 93 83 77 03
ms@helioshuse.dk

LEVERANDØRER

Hos HELIOSHUSE er der frit valg på alle hylder, når det gælder vinduer, inventar, klinker og fliser, trægulve, trapper og f.eks. specielle porte og VVS-dele. Vi samarbejder med lokale firmaer og leverandører, så I ikke løber ind i problemer med særlige ønsker, som ikke er med i pakken, som mange oplever hos typiske typehusfirmaer. 

Sammen finder vi de bedste løsninger til jeres drømmehus.

PROCES BESKRIVELSE

FASE 1

Når I kontakter HELIOSHUSE  prøver vi sammen at finde frem til jeres drømmeprojekt. Ud fra disse oplysninger, kan vi mange gang give et overslag på projektet. Det giver jer muligheden for at vurdere vores konkurrencedygtighed, men det giver også jer en mulighed for at se, om jeres drømme ligger inden for jeres budget. 

Alt dette foregår før vi fysisk har mødt hinanden.

Nu afholder vi et fysisk møde, og vi indhenter oplysninger på grunden, besigtiger den, justerer projektet efter omgivelserne, giver bud på indretningen osv. Vi placerer vi huset på grunden, tilpasser facade, og på denne baggrund kan vi justere den endelige pris, så vi kan udarbejde et samlet budget for hele entreprisen inklusiv grund.

FASE 2

FASE 3

Efter vi har holdt møder og haft en dialog omkring fase 2, og I vil gå videre med projektet, udarbejder vi en fotorealistisk 3D-tegning, bestiller jordbundsundersøgelse og finder en endelig pris for fundering.

Nu skal I beslutte om HELIOSHUSE er jeres samarbejdspartner til opførelsen af jeres drømmehus. 

Hvis svaret er ja, så finjusterer vi budgettet og tegningerne, vi tager valg omkring de store, betydningsfulde materialer. Vi udarbejder et aftalegrundlag med den samarbejdspartner, der skal bygge huset, som HELIOSHUSE finder i tiden mellem fase 3 og 4. 

Hvis der ikke er en særlig skriftlig aftale herom, er alt ovenstående gratis og uforpligtende.

FASE 4